Asigurăm livrare rapidă, transport aerian sau maritim, cu plecare din portul Midia.

Slider

Export animale vii

Holder Trade are 20 de ani de experiență în exportul de animale vii, în condiții optime, pentru a satisface toate cerințele clienților noștri.

Principalele noastre operațiuni pentru exportul de animale se desfășoară cu țări din statele CCG – Iordania, Libia, Liban, Palestina, Arabia Saudită și așa mai departe.

Rasa animalelor pot varia de la Țurcana, Țigaie, Merinos, hibrizi Merinos sau alte rase regionale românești.

Razele de miel românești au caracteristici speciale, cum ar fi o mai mare creștere în greutate zilnică, iar caracteristica principală a mielului românesc este aroma accentuată a cărnii precum și  o carne foarte marmorată.

Creșterea și îngrășarea ovinelor

Experiență de peste 20 de ani

Cu o experiență de 20 de ani în creșterea și îngrășarea tineretului ovin, Holder Trade este una dintre cele mai importante companii românești din domeniu, cu o fermă care poate găzdui peste 45.000 de capete simultan.

Saivanele noastre au sisteme de hrănire și adăpare complet automatizate, iar furajele pentru animale sunt recoltate din culturi proprii. Perioada de îngrășare a mieilor este de obicei cuprinsă între 30 și 45 de zile, în această perioadă mieii trec prin etape diferite de furajare, cu  monitorizarea continuă a stării de sănătate a animalelor.

Echipa noastră de profesioniști – veterinari, zootehniști și alt personal dedicat, asigură cele mai bune condiții pentru animale și cea mai bună stare de sănătate pentru acestea, obținând astfel animale de înaltă calitate pentru clienții noștri finali.

Transport aerian sau maritim

Putem asigura livrare rapidă, transport aerian sau maritim, cu plecare din portul Midia, Constanța.

Înțelegem tradițiile țărilor din Orientul Mijlociu, de aceea putem organiza transporturi rapide de miei timp înaintea celor mai importante sărbători, cum ar fi Ramadanul sau Eid Al Adha.

Transport maritim

Avem o bună infrastructură de bază, inclusiv în ceea ce privește transportul animalelor și  facilități de carantină și de adaptare a animalelor pentru export.

Transportul animalelor se face cu camioane specializate, care respectă condițiile de bunăstare a animalelor, dotate cu sisteme de ventilație și adăpare și un spațiu generos pentru animale.

Personalul nostru asigură întregul lanț de aprovizionare, pentru a garanta cele mai bune practici de bunăstare a animalelor în timpul transportului la nave și, de asemenea, la bord.

Transport aerian

Putem organiza și expedieri de transport aerian de animale, în conformitate cu toate reglementările sanitare și sanitar- veterinare.

Devino partnerul nostru!

Cautăm parteneri comerciali interesați de importul produselor noastre.

Colegii noștri din departamentul de export vă stau la dispoziție.