Fondată în 1995, continuând tradiția vlahă a păstoritului, principalele activități ale Holder Trade sunt creșterea și finisarea mielului și prelucrarea cărnii de miel.

Slider

calitate

premium

25 ani

de activitate

producator

cu capital românesc

Vlachian Lamb

Crescut cu grijă în ținuturile Dobrogei

Brandul nostru, Vlachian Lamb, este marca celei mai bune calități pentru carnea proaspătă de miel, ce are mereu același un gust specific și rafinat.

Gustul distinctiv Vlachian Lamb vine din combinația unică dintre tradiția în păstorit, veche de secole, a vlahilor și habitatul aparte al ținuturilor dobrogene. La Holder Trade, suntem mândri de moștenirea noastră și valorificăm bogatele tradiții ale vlahilor pentru a face produsele Vlachian Lamb cunoscute în toată lumea.

Oferim o gamă completă de produse din carne proaspată de miel, fie carcasă întreagă sau piese, având disponibilitatea de a produce pe cerințe individuale, în funcție de solicitările clienților. Totodată, putem furniza carne proaspătă pe tot parcursul anului, acoperind nevoile partenerilor noștri. 

Standarde de calitate înalte

Produsele noastre sunt certificate pentru cele mai înalte standarde de calitate

Pentru noi, calitatea este cel mai important aspect, pornind de la cultivarea materiei prime utilizate pentru hrana animalelor, până la abatorul care corespunde tuturor standardelor de calitate, personal bine instruit, control veterinar strict și instalații de finisare cu același standard ridicat.

Carnea Vlachian Lamb este procesată și ambalată în instalații certificate HACCP, în conformitate cu certificarea HALAL și conform reglementărilor legale, care garantează o igienă și o calitate superioară.

Certificat HALAL

Certificat HACCP

Certificat ISO

Producător autorizat

Ferma de cereale

Cultivăm cereale pentru nutrețurile animalelor

Cerealele pe care le cultivăm sunt obținute din soiuri atent alese pentru a servi drept bază pentru furajele cu care hrănim mieii.

În urma experienței noastră de peste 25 de ani în cultivarea culturilor, am testat și perfecționat întregul flux agricol și tehnologic, obținând raporturi furajere de cea mai înaltă calitate, cu proprietăți nutritive bine echilibrate, care sunt valorificate ulterior în calitatea produselor noastre.

Rețea de distribuitori

Ne extindem în permanența rețeaua de distribuitori,
pentru a fi mai aproape de clienții noștri