Tradiția vlahă a păstoritului este o mărturie pentru capacitatea noastră de a produce carne de miel cu o calitate constantă și un gust excelent.

Slider

Începutul

Afacere de familie

Holder Trade si-a inceput activitatea in 1995 ca o mica afacere de familie. Activitatea principala a companiei la momentul infiintarii era cea de cultivare a cerealelor (cultura mare), iar, in timp, avand aceasta baza solida, compania a facut saltul la urmatorul pas: cresterea si ingrasarea animalelor.

Culturi pentru asigurarea hranei animalelor

La momentul actual, Holder Trade cultiva o suprafata de teren de cca. 3.000 ha, suprafata care asigura ratiile de hrana a animalelor din ferma noastra. Culturile constau in cea mai mare parte in orz, grau, lucerna, porumb si floarea-soarelui.

Performanta in cresterea animalelor vii

In sectorul zootehnic, am capatat o vasta experienta in ultimii 15 ani, experienta valorificata prin cresterea si ingrasarea tineretului ovin. Depasirea tuturor obstacolelor ivite s-a dovedit a fi piatra de temelie a expertizei pe care am dobandit-o si care ne ajuta sa oferim produse consacrate de cea mai inalta calitate atat in Romania, cat si in Europa si Asia.
icon 25_1

25

ani de activitate

icon 75 angajati

75

angajati dedicati

icon romania_1

producator

cu capital românesc

Performanță

Produse finite

In anul 2010 am decis ca tranzitia noastra sa nu se opreasca doar la stadiul de zootehnie si cresterea animalelor vii, astfel incat am hotarat ca dezvoltarea companiei sa continue spre ramura industriei alimentare, prin construirea unui abator si a unei sectii de transare si impachetare a carnii. Aceasta decizie a contribuit semnificativ la consolidarea identitatii brandului Holder Trade, intrucat acesta a inceput sa fie asociat mult mai mult cu calitatea superioara a carcaselor puse la dispozitia clientilor nostri.

100% capital românesc

Desi oportunitatile de exit mai mult decat avantajos au existat si inca exista, ne dorim sa ne servim in continuare clientii obisnuiti cu calitatea aparte a produselor oferite de Holder Trade. De la soiurile crescute, la reteta pentru hrana si modul de crestere, toate aceste aspecte inseamna, in cele din urma, gustul inconfundabil pe care il cauta si il apreciaza clientii Holder Trade, a caror satisfactie reprezinta misiunea noastra.

Calitatea – un cumul de factori

Caliatea si caracteristicile carnii depind, in principal, de origine, rasa si habitat. Adapostul, igiena, microclimatul si ratiile atent selectionate pentru a obtine cele mai bune rezultate pe care le pot da rasele pe care le crestem. Astfel, avand standarde de calitate bine stabilite dublate de proceduri si masuratori constante, incepand de la nivelul fermei si pana la rafturi, avem control deplin asupra calitatii produselor noastre.

Certificat HALAL

Certificat HACCP

Certificat ISO

Producator autorizat

Galerie foto